image
image

De ce noi ?

Datorita retelelor de socializare dar mai ales multumita televiziunii, show-urile culinare si gatitul propriu-zis, au devenit un curent foarte popular. Workshpurile culinare pe care Cooking Intelligence le organizeaza, reprezinta un moment inedit de petrecere a unei seri de neuitat. Fie ca esti novice in artele culinare sau doar doresti sa iti imbogatesti caietul de retete, bucataria noastra perfect utilata si amenaja in concordanta cu standardele de igiena, te asteapta oricand doresti sa savurezi preparate de exceptie. Chef-ul nostru, Jon Jordache, absolvent al prestigiosului institut culinar Le Cordon Bleu din Los Angeles te asteapta sa te rasfete cu workshopuri interesante, retete inovative, tehnici culinare si mult, mult entuziasm.

Daca te intrebi de ce ai participa la un astfel de eveniment, ei bine iti pot enumera cateva motive bine intemeiate. Astfel de workshop-uri iti ofera posibilitatea de a-ti imbunatati aptitudinile de gatit si iti vor oferi posibilitatea de a explora o gama variata de ingrediente si retete.

Mai mult decat atat, in cadrul workshop-urilor noastre veti putea invata cum sa folositi ingrediente noi, si de ce nu, sofisticate. Tehnicile de taiat si mai ales de gatit vor fi demonstrare de Chef-ul nostru si exersate de toti participantii. Veti primi informatii pretioase in legatura cu pastrarea mancarii si cu modalitati de creere a unei mese tinand cont de bugetul alocat prepararii mancarurilor. Nutritia si prezentarea mancarii vor fi subiecte esentiale pe care le vom aborda, scotand in evidenta importanta gatitului acasa si savurarea unor preparate absolut delicioase.
Sunt foarte multe motive sa participi la workshop-urile noastre, dar consider ca cel mai important aspect este strans legat de placerea de a gati, de a jongla cu ingrefientele si de a-ti folosi intuitia astfel incat, produsul final sa iti incante nu numai papilele gustative ci chiar sufletul. Nimic nu este mai minunat decat sa te bucuri de o altfel de seara, de un altfel de concept si de ce nu, de un altfel de tine.
Oricare ar fi motivele pentru care ai vrea sa participi la workshop-urile culinare organizate de Cooking Intelligence, noi te asteptam sa ne vizitezi virtual pe www.cookingintelligence.ro si fizic in locatia noastra din strada Vlad Tepes nr.16.

image

Echipa noastră

Chef Jon Jordache

Fiecare workshop este pregatit si sustinut de Jon Jordache, Executive Chef si absolvent al prestigiosului Cordon Bleu din Los Angeles.
Pasionat de bucatarie, Jon a studiat gatronomia in Statele Unite ale Americii, absolvind cu brio faimosul institut Cordon Bleu din Los Angeles. In ultimii 10 ani a fost executive chef in restaurante cu renume din SUA iar de curand s-a reintors in Brasov dorind sa foloseasca toate cunostintele dobandite pe continental American, oferind clientilor meniuri desavarsite imbinate perfect cu experienta creata in restaurantul pe care il conduce.

Ioana Turcas

Cu o vasta experienta in industria de restauratie, Ioana a dobandit cunostinte importante in mai multe restaurante din Statele Unite ale Americii, pe care le-a manageriat cu succes. Pasionata de bucatarie dar mai ales de mancarurile bune, Ioana a dezvoltat un foarte mare interes pentru intelegerea si aprecierea vinurilor. Din acest motiv, a absolvit cu brio un curs de Sommelier iar acum este nerabdatoare sa isi impartaseasca atat pasiunea cat si informatiile pe care le-a aprofundat in timp.